Tώρα που το loungewear έγινε μέρος του ντυσίματος μας περισσότερο από ποτέ ορκίζεσαι στο tie and dye matching set σου αλλά ίσως έχεις ξεχάσει πως κάποτε δεν αφορούσε τα ρούχα μας αλλά τα μαλλιά μας.

Πριν μερικά χρόνια, το tie and dye ήταν το απόλυτο hair trend και δεν υπήρχε μελαχρινή κοπέλα που να μην το δοκίμασε. Κάποιες πιο τολμηρές δοκίμασαν τον DIY δρόμο με αμφίβολα αποτελέσματα και κάποιες τον πιο ασφαλή δρόμο του κομμωτηρίου.

Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη που και οι πιο δύσπιστες υπέκυψαν είτε απευθείας στο tie and dye, είτε στις αδερφές τεχνικές του το ombre και το balayage, μέχρι που κάποια στιγμή όπως και με όλες τις τάσεις της μόδας έδωσε την θέση του στο επόμενο.

Η μόδα όμως μας έχει αποδείξει ανελλιπώς πως κάνει κύκλους και γυρίζει και πως πάντα υπάρχει τρόπος να δώσεις μια καινούργια πνοή σε ένα trend όσο ξεπερασμένο κι αν μοιάζει.

Και αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει η Kim Kardashian ανασταίνοντας αυτό το trend και δίνοντας του μια δεύτερη πιο fashion ζωή.

Ξέχνα το κακό ξανθό και τις πολύ εμφανής γραμμές σαν χαρακιές, η ombre εκδοχή της Kim δεν είναι καθόλου επιτηδευμένη και αποπνέει έναν αέρα πολυτελείας.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον hair stylist της Kim, τον Chris Appleton που ανέβασε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Instagram αφήνοντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το νέο hair look της Kim είναι τόσο λεπτεπίλεπτα δουλεμένο που οι χρωματικές διακυμάνσεις είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, με τον hair colorist της να έχει κάνει μαγικά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις

Γιατί όσο κι αν αγαπάμε τα DIY, κι όσο κι αν δύο lock downs μας έχουν πείσει να δοκιμάσουμε τα πάντα στο σπίτι, χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως αυτό το αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το πετύχεις μόνη σου.

Αν λοιπόν σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή για τον χειμώνα αλλά δεν ήθελες και να το ρισκάρεις πολύ, αυτό είναι το ιδανικό look.

Η Kim μπορεί να πέρασε από το μαύρο σε αυτό, αλλά στην πραγματικότητα ότι brunette κι αν είσαι, πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα, με την βοήθεια του κομμωτή σου μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στα δικά σου χρώματα.

Ειδικά αν δεν σκοπεύεις να περάσεις από μια σκούρα βάση σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί να πειράξεις το χρώμα της ρίζας σου (φυσικά εφόσον δεν το βάφεις ήδη) κάνοντας και την συντήρηση πιο εύκολη υπόθεση.

Το σχεδόν αόρατο αυτό ombre σπάει την μονοτονία του ενιαίου χρώματος μαλλιών χωρίς όμως να επιφέρει τεράστιες αλλαγές – που μεταξύ μας πάντα είναι λίγο τρομακτικές όταν αφορούν τα μαλλιά μας- και γλυκαίνει την όψη με τις ζεστές του νότες.

Άλλωστε το πλούσιο chocolate brown κολακεύει όλες τις μελαχρινές, καστανές και όλες τις αποχρώσεις δέρματος για μια διακριτική ανανέωση.

featured photo: Chris Appleton Instagram