Η εταιρία Lane Bryant, μετά την αμφιλεγόμενη καμπάνια της άνοιξης  #ImNoAngel, προχώρησε σε μια εξίσου ελκυστική εκστρατεία, αυτή τη φορά μέσω της Vogue, προωθώντας το μήνυμα που θέλει ένα μέλλον χωρίς ταμπέλες.

cx

Για τη νέα αυτή καμπάνια με τίτλο #PlusIsEqual, έγινε αναφορά στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικάνικης Vogue, προαναγγέλλοντας με λιγοστές φωτογραφίες την παρουσίαση της plus size συλλογής από την Lane Bryant, η οποία θα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένα roster διάσημων curvy μοντέλων μεταξύ των οποίων οι Candice Huffine, Precious Victoria Lee, Georgia Pratt, Justine Legault, Sabine Karlsson με αρχηγό την Ashley Graham φορώντας ρούχα αλλά και εσώρουχα της σειράς ΄΄ Black Orchid΄΄ , περπάτησε στην πασαρέλα του NYFW προωθώντας την ιδεολογία πως το μέγεθος δεν πρέπει να αφορά καμία γυναίκα που θέλει να είναι στη μόδας.

Lane-Bryant-PlusIsEqual-Campaign (3)

Το κοινό που βρισκόταν στο show έπαιξε κι αυτό το ρόλο του αφού σε κάθε φωτογραφία που ανέβαινε στο διαδίκτυο συνοδευόταν από το tag #IAmSizeSexy.