Αφού έφαγαν το Χαλάνδρι έγραψαν αυτό:

Ο ήλιος δεν κοιτάει το ημερολόγιο. Το θερμόμετρο γουστάρει εκεί ψηλά. Τα κοντομάνικα είναι ακόμα έξω και κάποιοι σουλατσάρουν ακόμα στο Αιγαίο. Κι όμως. Το καλοκαίρι έχει πια τελειώσει για τους περισσότερους. Κι όπως κάθε τέλος έτσι και αυτό σημαίνει μια νέα αρχή.

Μια ολοκαίνουργια συναρπαστική και χορταστική σαιζόν για την πιο ριψοκίνδυνη εκπομπή του ελληνικού ίντερνετ. Πριν το τροπικό μαύρισμα μας ξεθωριάσει τελείως ξαναπιάνουμε το νήμα από εκεί που τo μασήσαμε πριν από το καλοκαίρι και βγαίνουμε ξανά έξω πιο πεινασμένοι από ποτέ. Για να φάμε νέους δρόμους, πεζοδρόμια και σοκάκια.

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι παρέα με το λοκάλι Μίκα Χατζηδάκη που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. Εκτός από τις κλασσικές φιγούρες μας φιλι-στο- σουβλάκι και πίτσα- απ΄το-κουτί δοκιμάζουμε άχαστο πενιρλί (με special edition για το παιδί πίσω από τις κάμερες), βουτάμε σε μεξικάνικο για πραγματικούς μεξικανούς και σβήνουμε με άφθονο κλασσικό ρυζόγαλο για να τελειώσει καλά η βραδιά.

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Μόνο που το πάντα δεν υπάρχει γιατί το φάγαμε. Τουλάχιστον έμεινε αυτό το βίντεο. WE ARE BACK.