Ελπίζουμε πως είσαι από αυτούς τους τυχερούς που κάποτε έμειναν σε ένα δωμάτιο με θέα (αν όχι δοκίμασε το Colors Urban Hotel). Είμαστε σίγουροι παρόλα αυτά ότι ποτέ σου δεν έχεις μείνει σε ένα δωμάτιο που βλέπει τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός πουλιού. Οι εικόνες θα σε εκπλήξουν!

Αυτό το "Bird House" στην Αφρική, θα σε μαγέψει
www.travelandleisure.com

Στο ξενοδοχείο Segera x Palad Bird Nest Hotel, λοιπόν, οι οικοδεσπότες φρόντισαν έτσι ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τη θαλπωρή που μπορεί να μας προσφέρει μια φωλιά πουλιού. Το δωμάτιο είναι χτισμένο πάνω από τη γη στις πεδιάδες της Λειψίας στην Κένια. Το Nay Palada αποτελείται από δύο ορόφους και το βασικό του συστατικό δεν είναι άλλο από το ξύλο. Οι επισκέπτες μπορούν από το ύψωμα στο οποίο βρίσκονται να απολαμβάνουν με ασφάλεια τους ελέφαντες και τις καμηλοπαρδάλεις ενώ κάθονται στη βεράντα τους.

Αυτό το "Bird House" στην Αφρική, θα σε μαγέψει
uncrate.com

Το ότι αυτό το κατάλυμα βρίσκεται στη μέση μιας ακατοίκητης περιοχής δεν το εμποδίζει από το να έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Στο μπάνιο υπάρχει μονίμως ζεστό νερό και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός εσωτερικού ή ενός εξωτερικού κρεβατιού. Ποιος ξέρει; Μπορεί να έχεις διάθεση το βράδυ να βλέπεις τα αστέρια! Και το καλύτερο; Πριν την άφιξή σου στο ξενοδοχείο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την άγρια φύση της Αφρικής και φυσικά να κάνεις ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, σε αυτή τη μαγευτική χώρα. Η τιμή; Περίπου στα $1,150 τη βραδιά. Μήπως να το σκεφτείς;

Αυτό το "Bird House" στην Αφρική, θα σε μαγέψει
uncrate.com