’Ενας καλός τρόπος να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη μετάβαση από την παραλία στο γραφείο είναι να δώσεις στη διακόσμηση του κάτι από το στυλ και τη προσωπικότητα σου.

• Bohemian Χάρισε ηρεμία και γαλήνη στο χώρο σου με διάφορες πινελιές όπως ξύλινα πολύχρωμα μολύβια και μια θήκη κεριών αντί της κλασσικής κασετίνας. Ταξινόμησε μικροπράγματα όπως κλιπς και συνδετήρες σε χειροποίητα μικρά κουτάκια τα οποία μπορεί να σου χρησιμεύσουν και ως υποστήριξη οθόνης. Δημιούργησε μια χαλαρή και ΖΕΝ ατμόσφαιρα με στυλ εμπνευσμένο από την ανατολίτικη αισθητική όπως έναν διακοσμητικό ελέφαντα για να ακουμπάς τυχόν πράγματα, χάρισε του μικρές πινελιές πρασίνου και θα το δεις να μεταμορφώνεται.

46a6c3f831a2cd0da743473711cd4613-home-office-desks-office-workspace

the-bohemian-desk • Bold and edgy Δανείσου στοιχεία από τη pop κουλτούρα άλλωστε τα 80s έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά και φέτος. Σκοπός είναι ο χώρος να γεμίσει από έντονα στοιχεία που καθρεπτίζουν την προσωπικότητα σου και αυξάνουν την παραγωγικότητα σου. Διάλεξε λαμπερά χρώματα και μην φοβηθείς τα μεταλλικά στοιχεία όπως μια χρυσή κορνίζα ή μια ιδιαίτερη κούπα αυτή άλλωστε είναι που θα φιλοξενήσει και το μαγικό σου φίλτρο για να ανταπεξέλθεις εκείνα τα νυσταγμένα πρωινά. Μη φοβηθείς και τις σκούρες αποχρώσεις αρκεί να συνοδεύονται από ένα εξίσου δυναμικό χρώμα το τετράδιο με το μονόγραμμα.

4358183d30a7cbbe9031b8b17e7c8680-for-the-home-from-home the-bold-edgy-desk • Hollywood glam Αγαπάς τη μόδα και δεν θες να το κρύψεις ούτε και χρειάζεται σημασία έχει να διαλέξεις στοιχεία που αφομοιώνονται στο χώρο. Το σίγουρο είναι πως θα πρωταγωνιστεί το στοιχείο της λάμψης μην φοβηθείς και το glitter αρκεί να υπάρχει σε μικρή ποσότητα όπως με το χρησιμοποιήσεις ένα clutch bag σου ως μολυβοθήκη. Κρέμασε ένα διακοσμητικό πίνακα που πρεσβεύει το “trés chic” στυλ σου και δοκίμασε να δημιουργήσεις το δικό σου θάλαμο φόρτισης διαλέγοντας μια χάρτινη θήκη γραμμάτων κάνοντας τρύπες στη μια πλευρά της στο μέγεθος του καλωδίου.

e2f5279206e29fa6c04491d45998e13d-bachelorette-finale-the-bachelorette

the-hollywood-glam-desk • Minimalist Περιόρισε ότι σου αποσπά τη προσοχή και φτάσε τη παραγωγικότητα σου στο maximum κρατώντας μόνο τα απαραίτητα στην επιφάνεια του γραφείου σου. Διάλεξε nude αποχρώσεις και μονοχρωμία όπως στη γκαρνταρόμπα σου για ένα chic και αποδοτικό αποτέλεσμα. Extra tip: Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξύλινο κουτί σε σχήμα κοσμηματοθήκης για να αποθηκεύσεις σε αυτό κλειδιά και οτιδήποτε άλλα αντικείμενα μπορεί να βρίσκονται σκόρπια στο χώρο.

bb55ba81564acf2c70dd86a7e0fd539b minimalist Prepster Ρίγες και πουά γενικά pattern σε παστέλ αποχρώσεις είναι οι αρχές του prepy style και αν ακόμα ο τίτλος δεν σου θυμίζει κάτι θυμήσου όλο αυτό το υλικό που έχεις δει σε οργάνωση γραφείου σε καταστήματα όπως τα tiger. To μυστικό για να μην σε αποσυντονίζουν είναι να περιοριστείς σε 2 είδη pattern, διάλεξε την ύλη γραφείου σου δίνοντας προσοχή στο να ταιριάζουν τα χρώματα και ταξινόμησε με παιχνιδιάρικο τρόπο αν είσαι φαν αυτού του στυλ σίγουρα σου αρέσει η οργάνωση όποτε δεν θα σου είναι κόπος.

f39fb4349fca8f7bbecf5705a1132457-cute-desk-decor-diy-room-decor

the-prepster-desk • Romantic Σκέφτεσαι ντύνεσαι και εκφράζεσαι με την καρδιά και καλά κάνεις. Έτσι και το γραφείο σου δεν θα λείπει από τη λίστα φυσικά τα χρώματα που θα διαλέξεις θα αποπνέουν μια ρομαντική αύρα. Φρόντισε να έχεις στο χώρο κορνίζες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρά φωτάκια ή φαναράκια πάντα διακριτικά. Η γραφική σου ύλη πρέπει να είναι όσο ροζ θες δε σε περιορίζει κανείς.

74b7b87a7d5de40dc22c3faac81c269a-pink-curtains-office-curtains the-romantic-desk • Traditionalist Είσαι γρήγορη και αποτελεσματική ξέρεις ήδη όλα τα μυστικά της οργάνωσης και πώς να το κάνεις με στυλ.΄Ακου και αυτό που σίγουρα θα το λατρέψεις μπορείς να αγοράσεις μία συρταρίερα για ύλη γραφείου και να τοποθετήσεις ταινία στο πίσω μέρος των συρταριών για να μην πέφτουν όταν ανοίγουν.Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαύρο πίνακα για να τις λίστες σου και για υπενθυμίσεις. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις κυρίως είναι αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ.

2f2d3c9fd41029f9497185db65bb5347-ladder-desk-ladder-shelves the-traditionalist-desk • Wanderer Είσαι ελεύθερη και περιπετειώδης για να σένα το να υπάρχει κάτι που να στο θυμίζει αυτό στο χώρο είναι ζωτικής σημασίας. Επένδυσε σε αντικείμενα που σου θυμίζουν τα ταξίδια σου ή καλύτερα σε σουβενίρ από αυτά θες ο χώρος σου να έχει χρώμα και ενέργεια και ένας μικρός πίνακας στο τοίχο θα ήταν καλή επιλογή. Μια μικρή υδρόγειος και ένα κουτί σαν σεντούκι για να αποθηκεύσεις τη γραφική ύλη θα ήταν ωραίες παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

396f4cb426adb9d68ab3c32c33a65309-globe-art-madera-natural

the-wanderer-desk