Βουτυρενια Σκορδο-Μακαρονια με Σπανακι

Όλοι οι μακαρονάδες θα ξετρελαθείτε. Πρόκειται για μια συνταγή με έντονο άρωμα και γεύση, που προσδίδει στα μακαρόνια μια ιδιαίτερη υφή.

Garlic-Butter-Spaghetti-6

 

 

 

Θα χρειαστείτε:

6 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο βούτυρο

1 ματσάκι σπανάκι

λίγο βασιλικό

8 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου

2 κουταλάκια του γλυκου αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

τριμμένη παρμεζάνα

1 πακέτο μακαρόνια ολικής άλεσης

 

Εκτέλεση:

Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες, ενώ ταυτόχρονα σοτάρετε το βούτυρο με το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά.

Όταν τα μακαρόνια είναι σχεδόν έτοιμα, ρίξτε το ψιλοκομμένο σπανάκι στο τηγάνι με το βουτυρο και ανακατέψτε για λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα, προσθέστε τα σουρωμένα μακαρόνια και ανακατέψτε με τρόπο που τα υλικά να απλωθούν σε όλα τα μακαρόνια.

Καλή σας όρεξη!

 

Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, να ακούω τις συζητήσεις των περαστικών και να σκαλίζω πράγματα που δεν έπρεπε να σκαλίζω. Κι αν τότε ήθελα να γίνω ντέντεκτιβ, τελικά έγινα δημοσιογράφος. Αγαπώ τα ταξίδια, τις παραστατικές τέχνες, το σχέδιο και τη μόδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όμως θεωρώ τη Βουδαπέστη, την πόλη όπου έζησα για ένα μικρό διάστημα, κάτι σαν δεύτερο σπίτι μου. Και τέλος, σαν παιδί Παντείου κι εγώ, ταυτίζομαι με τη φράση «πρώτα σου φεύγει το χούι και μετά η Πάντειος».

Be first to comment

Solve : *
27 × 27 =