Το πανωφορι ΤΟΥ

30efb31bbea1c6e6b7d12efd9f68ac0f

Μπορεί να πλησιάζουμε αισίως την 91 Αυγούστου αλλά όπου να’ναι πλησιάζει ο χειμώνας και εν όψει του εκπτωτικού 10ήμερου που κοντοζυγώνει, τι καλύτερο από το να επενδύσεις σε ένα πανωφόρι!

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συνειδητοποιημένος προτού φτάσεις στο μαγαζί και κυρίως στο ταμείο. Σκέψου τι ρούχα φοράς στην καθημερινότητα σου, τι σε βολεύει και voila έχεις την απάντηση ανάλογα με το στυλ και την καθημερινότητα σου.

Αν η καθημερινότητα σου περιλαμβάνει δουλειά γραφείου ή σου αρέσει γενικά το formal ντύσιμο, διάλεξε ανάμεσα σε αμέτρητα μάλλινα παλτό που κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορα μήκη αλλά και προς ευχάριστη έκπληξή μας σε διάφορα χρώματα! Μπορείς επίσης αν είσαι τολμηρός και δεν κρυώνεις εύκολα, να διαλέξεις και ένα τουίντ σακάκι. Αν πάλι είσαι πιο sport τύπος ένα παρκά είναι για σένα ό,τι πρέπει! Για τους πιο ροκ τύπους (είτε ντύνονται έτσι είτε νιώθουν) υπάρχει το κλασικό perfecto που αποτελεί διαχρονική αξία. Εσύ τι θα διαλέξεις;

Βίκυ Πούλιου

Όταν ρωτήσαμε τη Βίκυ ποια είναι η γνώμη της για το φαινόμενο της διαρκούς αυξανόμενης πειρατείας στις ακτές της Αφρικής, μας κοίταξε με μάτια απορημένα. Όταν όμως τη ρωτήσαμε για τη σημασία του LDB στη ντουλάπα μας τότε δεν σταμάτησε να μιλάει! Η Βίκυ έκανε τις βόλτες της στη Θεσσαλονίκη όταν αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στα αθλητικά (ω ναι!) αποφάσισε πως έπρεπε να ζήσει στο Λονδίνο και έφυγε για σπουδές! Η μοίρα την έφερε πίσω στην Αθήνα όπου εργάζεται στο Digital Marketing. Λατρεύει να γράφει, να αναλύει και να ψάχνει για τη μόδα! Επίσης λατρεύει το μαύρο, τις ρίγες, τους φιόγκους και τα κατακόκκινα κραγιόν. Α! και να γελάει!

Be first to comment