Τι λεει το σχημα του κραγιον σου για την προσωπικοτητα σου;

liptops1

Τα κραγιόν που έχουμε στο νεσεσέρ μας δείχνουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε. Έχουμε μεν πάρα πολλά αλλά όλα δείχνουν το ίδιο. Κι αυτό είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου καθώς αν κοιτάξεις προσεκτικά τα δικά σου και της καλύτερής σου φίλης ή της αδερφής σου, θα δεις ότι το σχήμα που παίρνουν αλλάζει. Και τι σημαίνει αυτό;

A. Διαγώνια μύτη

Είσαι τελειομανής με όλα. Είτε αυτό σημαίνει το να μοιράσεις σωστά το πιάτο σου μπροστά σε έναν μπουφέ, είτε να καθαρίσεις το μπάνιο στο σπίτι σου. Ό,τι και να κάνεις, πρέπει να το κάνεις σωστά. Ή τέλεια. Ενώ φέρεσαι στα μικρά πραγματάκια σου, σαν να είναι τα πάντα για σένα. Γι’ αυτό και το πιο φορεμένο κραγιόν σου μοιάζει σαν ολοκαίνουργιο.

B. Φλατ μύτη

Ψάχνεις την ισορροπία στη ζωή σου. Λογικά είσαι από τις κοπέλες που κάνουν γιόγκα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και θέλεις όλα να είναι δίκαια και σωστά. Είσαι φυσικός ηγέτης (άκου τι λέει). Λογικός, δίκαιος και σωστό. Τι άλλο θέλεις; Όχι, πες μου.

C. Μυτερή διαγώνια μύτη

Το Take a Walk on the Wild Side είναι το OST της ζωής σου. Αλλά είσαι μόνη σου γιατί δεν υπάρχει δεύτερος σαν εσένα. Μέχρι να ανοίξεις τα νεσεσέρ του κόσμου. Εξ’ άλλου για να καταλήξει έτσι το κραγιόν σου σημαίνει πως έχεις και εσύ τις ιδιαιτερότητές σου. Χαρακτηριστικό σου “Αυτό είναι πολύ εσύ”.

Η Χλόη γεννήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας, σπούδασε Journalism and Digital Media στο NYU και θα σπουδάζει για πάντα. Αγαπάει τα ταξίδια, τις καρύδες και την πίτσα με τρούφα. Θα ήθελε να μπορούσε να κάνει surf στο ενυδρείο της και ταχυδακτυλουργικά στο Coachella. Αλλά δεν. Έτσι, αποφάσισε να γράφει στο Savoir Ville που είναι το ίδιο φαντασμαγορικό.

Be first to comment