Τι εμαθα τον Νοεμβριο

2013-12-041 (Custom)

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ανάμεσα στο ότι πρέπει πάντα να λες αυτό που σκέφτεσαι και στο ότι οι φιλίες δυναμώνουν όταν δοκιμάζονται, μέσα από  το μεροκάματο έμαθα τα εξής:

1. Τα κορίτσια της μόδας μου εξήγησαν πόσο ταιριάζει το electric blue, το φούξια και το κίτρινο με το γκρι και ας το συνδυάζω πάντα με ροζ. Να έχεις πάντα εναλλακτικές. (http://www.savoirville.gr/greyat-color/)

2. Πόσο όμορφη αποτυπώνεται η Αθήνα στον φακό ενός ξένου (http://www.savoirville.gr/athina-mark-lascelles-thornton/)

3. Πως να οργανώσεις τα μπλεγμένα καλώδια των ακουστικών σου με ένα μανταλάκι. (http://www.savoirville.gr/washi-tape/)

4. Τις sos ποσότητες του φαγητού για να ξέρεις πόσο πρέπει να βάλεις στο ταπεράκι της δουλειάς (http://www.savoirville.gr/to-taper-tis-douleias/)

5. Πως τα σπυράκια του προσώπου ανάλογα σε ποιο σημείο βρίσκονται, αντιστοιχούν σε διαφορετικά προβλήματα. Οπότε με τον “χάρτη” – οδηγό μπορείς να εντοπίσεις το πραγματικό πρόβλημα και να το αντιμετωπίσεις από τη ρίζα.” (http://www.savoirville.gr/proswpo-epidermida/)

6. Ο Adam Levine ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ο πιο sexy άντρας στον πλανήτη! (http://www.savoirville.gr/adam-levine/)

7. Να ψήνω το σάντουιτς σε ένα ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο πιέζοντάς το και από τις δύο πλευρές μέχρι να κάνει ωραία κρούστα και να αρχίζουν να ζεσταίνονται τα υλικά μέσα. (http://www.savoirville.gr/sandwitch-karamelwmena-kremmidia/)

Καλό Δεκέμβριο!

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment