Θεα απο ψηλα

Χθες το βράδυ σε μια από τις κλασσικές μου τάσεις τυχοδιωκτισμού και αναζήτησης νέων ταξιδιωτικών περιπετειών έπεσα πάνω σε ένα άρθρο το οποίο με άφησε για λίγα λεπτά αποσβολωμένη.

Πάνω από 10 διαφορετικά χαρακτηριστικά μνημεία και έργα τέχνης τα οποία έχουν φωτογραφηθεί από μια τόσο διαφορετική οπτική γωνία η οποία όπως έγραψε και ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου κειμένου… Will Change The Way You See Them Forever.

Ξεχώρισα λοιπόν κάποια από τα πιο αγαπημένα μου μνημεία τα οποία είχα την ευκαιρία να δω και από κοντά και σας τα παραθέτω εδώ για να συγκλονιστείτε κι εσείς με τη σειρά σας!

Λευκός Οίκος – Washington D.C

1

2

Central Park –New York

34

Πυραμίδες της Γκίζας – Cairo

5

6

Sagrada Familia – Barcelona

7

8

Arc de Triomphe – Paris

109

Pantheon – Rome

11

12

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η Ελλαδίτσα μας από τη λίστα. Εγώ διάλεξα την Αθήνα αλλά ο ξένος αρθρογράφος έχει προσθέσει στην ιδιαίτερη αυτή συλλογή και τη Σαντορίνη.

Ακρόπολη – Athens

13

14

13

 Για τα υπόλοιπα μνημεία και αξιοθέατα check the link: http://bit.ly/1nBdJM0

 

 

 

Η Μαρία ή αλλιώς Μαίρη για τους συγγενείς και Mapi για τους φίλους εξ Ιταλίας, γεννήθηκε στην Αθήνα από μαμά Καλαματιανή και μπαμπά Κωνσταντινουπολίτη. Από μικρή της άρεσε το μπλα μπλα και όταν κατάλαβε πως οι γύρω της βαριόντουσαν να την ακούνε, ξεκίνησε να γράφει και να τα λέει στον εαυτό της. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πάντειο και στη συνέχεια έκανε Μεταπτυχιακό στα Digital Media και την Επικοινωνία στο Μιλάνο. Την αρρώστια του ταξιδιού την κόλλησε μετά από την εξάμηνη παραμονή της στην Ισπανία (βλέπε Erasmus), η οποία στη συνέχεια την οδήγησε στην Ιταλία όπου και έζησε εκεί για 3 χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Αθήνα. Μόνιμα; Η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Τα 3 αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ: η ροζ βαλίτσα της, το κινητό και το σημειωματάριό της.

Be first to comment