Η πίτα Volcano της εταιρείας Αχαϊκή Πίτα αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων όπου με την προσθήκη του ευεργετικού φυτικού άνθρακα η ζύμη παίρνει το σκούρο, ασυνήθιστο χρώμα. Η ζύμη που έχουμε στο τέλος είναι τόσο θρεπτική όσο και ελαφριά στην πέψη. Θα εντυπωσιάσεις τους φίλους σου με το χρώμα της πίτας αλλά και τον εαυτό σου από το πόσο καλά τα καταφέρνεις τελικά να φτιάξεις σουβλάκια στο σπίτι.

Για την κάθε πίτα θα χρειαστείς: 

Πίτα volcano, 1 σουβλάκι κοτόπουλο που θα το έχεις μαρινάρει σε 1 κουταλιά κουρκουμά, λίγο λάδι, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, δύοσμο, ρίγανη και αλάτι, πιπέρι. Για να γεμίσεις την πίτα θα χρειαστείς ντομάτα, αγγούρι, φύλλα μαρουλιού, πιπεριές χρωματιστές, λάδι, λίγο χυμό λεμονιού. Για τη σως μουστάρδας θα χρειαστείς 1 κουταλιά μουστάρδα, μια κουταλιά μέλι και λίγο δύοσμο.

Αφού έχεις μαρινάρει για μια δύο ώρες τα σουβλάκια ψήσε τα σε τηγάνι γκριλ για 5-6 λεπτά από την κάθε πλευρά τους. Κόψε τα λαχανικά και άφησε τα στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τα υλικά της σως.

Γέμισε τις πίτες βάζοντας πρώτα το σουβλάκι, τα λαχανικά και μετά την σως.

pita-volcano-souvlaki

Αχαϊκή Πίτα