6-8 άτομα- προετοιμασία 20′ ΥΛΙΚΑ: •1 πακέτο ζυμαρικά φιογκακια •1/4 φλ λιαστές ντομάτες • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κυβάκια • 1 φλ ελιές ψιλοκομμένες • 1 φλ σπανάκι • ¼ φλ βασιλικό ψιλοκομμένο • ½ cup grated parmesan cheese • 1/2 φλ παρμεζάνα • Dressing: • ¾ φλ ελαιόλαδο • 2 κς λευκό ξύδι • 2 κς νερό • 1 κγ ζάχαρη • 1 κς ρίγανη • 1 κς βασιλικό • 1 σκελίδα σκόρδο • Αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα ζυμαρικά, τις λιαστές ντομάτες, τη πιπεριά, τις ελιές, το σπανάκι, το βασιλικό και τη παρμεζάνα.Τα ανακατεύουμε καλά. Για το dressing: Σ´ενα μικρό μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το νερό, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη ,τον βασιλικό, το σκόρδο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε το dressing με τη σαλάτα και σερβίρουμε.