Το Πάσχα πέρασε και σίγουρα μερικοί τρέμουν και μόνο στο άκουσμα του να ξαναφάνε ή να μαγειρέψουν κρέας. Η καλύτερη λύση είναι να αρχίσεις να βάζεις στην διατροφή σου και πάλι τις σαλάτες. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα μια μικρή αποτοξίνωση θα σε βοηθήσει να διανύσεις ομαλά την περιόδο μετά το Πάσχα και πριν το καλοκαίρι.

Παρακάτω θα βρεις μια τέλεια συνταγή σαλάτας με τόνο και αβοκάντο που σίγουρα θα σου έχει περισέψει μετά από αυτήν την “συνταγή”.

Σαλατα με τονο και αβοκαντο
www.popsugar.com
ΥΛΙΚΑ 3 κονσέρβες τόνου 95γραμμαρίων 1 μεγάλο αβοκάντο σε κύβους 2 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα Μισό μήλο σε κύβους Μισό μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κοτσάνια σέλινο, ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο Μισό μέτριο αγγούρι 1 φλυτζάνι σπανάκι, ψιλοκομμένο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε τον στραγγισμένο τόνο μέσα σε ένα μέτριο μπόλ. Προσθέτουμε το αβοκάντο και την μουστάρδα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Μπορείς να προσθέσεις και Vinaigrette αβοκάντου, της οποίας την συνταγή μπορείς να βρεις εδώ.