Θα τη φτιάξεις με το κοτόπουλο που σου περίσσεψε από το μεσημέρι.

Τα υλικά είναι απλά και μάλλον τα έχεις ήδη στο σπίτι σου.

Θα χρειαστείς 30 λεπτά και: 

½ φλιτζάνι γιαούρτι πλήρες

¼ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

2 κουταλιές της σούπας ξύδι από λευκό κρασί

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon, προαιρετικά

1 μικρή σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

μαύρο πιπέρι

Σαλάτα:

1 καλαμπόκι ή μισή κονσέρβα καλαμποκιού

3 φλιτζάνια καρότα τριμμένα

1 ½ φλιτζάνι τριμμένο κόκκινο λάχανο

1/2 φλιτζάνι σταφίδες

⅓ φλιτζάνι φρέσκο ​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​δυόσμο, ψιλοκομμένο

30γρ μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου (κατά προτίμηση ψητό)

Πώς θα το φτιάξεις: 

Φτιάξε το dressing: Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε μαζί όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν.

Φτιάξε τη σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ, βάλε μαζί το καλαμπόκι, τα καρότα, το λάχανο, τις σταφίδες, το μαϊντανό και τον δυόσμο. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και το dressing.

Aνακάτεψε καλά.