Οι κοκκινομαλλες που αγαπαμε!

red-hair.jpg

Tο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι ίσως το μόνο που μπορεί να τραβήξει αυτόματα το βλέμμα και του πιο αδιάφορου ανθρώπου.  Ίσως μάλιστα λίγο πιο εύκολα από το ξανθό γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο! Oι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά είναι και θα είναι πάντα πιο ξεχωριστές και πιο ιδιαίτερες, ακριβώς γιατί δεν τις βρίσκεις σε κάθε γωνία!

Αν λοιπόν θέλετε να τολμήσετε να γίνετε μια «ξεχωριστή κοκκινομάλλα» πάρτε ιδέα από τη Florence Welch μέχρι την Emma Stone, ρίχνοντας μια ματιά στις πιο hot celebrities που επέλεξαν το χρώμα του χαλκού και της φωτιάς στα μαλλιά τους.

Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά ή κοντά, κυματιστά ή ίσια, υπάρχει μια κόκκινη απόχρωση των μαλλιών για τον κάθε τύπο. Η «Redhead du jour», Jessica Chastain οδηγεί το δρόμο, όταν πρόκειται για φυσικές κόκκινες αποχρώσεις με λαμπερά και υγιή μαλλιά ανεξάρτητα από το στυλ.

Στο άλλο άκρο, έχουμε το φωτεινό κόκκινο, την τραγουδίστρια Florence Welch, που έχει μια από τις καλύτερες και πιο ζωντανές αποχρώσεις σε κόκκινα μαλλιά. Η Florence Welch με τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά έχει καταφέρει να τα κάνει το σήμα κατατεθέν της.  Ενώ η πληθωρική Christina Hendricks του Mad Men δείχνει πόσο κομψά μπορούν να είναι τα κόκκινα μαλλιά. Η Isla Fisher και το χάλκινο στυλ της είναι μία από τις αγαπημένες διακριτικές αποχρώσεις!

Μια ακόμα κλασσική και αγαπημένη κοκκινομάλλα είναι η Julianne Moore με τη λεία και κομψή όψη των μαλλιών της. Η γαλλίδα, Joséphine de La Baume, με το ανοιχτό κόκκινο της είναι ότι πρέπει για έμπνευση. Δύο ακόμα κλασικές Χολιγουντιανές αξίες είναι η Julia Roberts με το σκούρο κόκκινο επάνω στα μεγάλα γυαλιστερά κύματα της και η Nicole Kidman μια λιγότερο φλογερή απόχρωση που μοιάζει πιο πολύ σε καρότο, αλλά εξακολουθεί να είναι fab.

Τέλος, ακόμα και η all time classic ξανθιά, Blake Lively, δεν αντιστάθηκε στο να δοκιμάσει μια κόκκινη εμφάνιση στα μαλλιά το 2011 σε μια ζεστή και πλούσια και glossy απόχρωση του χάλκινου!  Εσείς τι λέτε λοιπόν θα το τολμήσετε;

Λίνα Γριβογιάννη

Είχε όνειρο να έχει γεννηθεί στο Παρίσι και να ζει εκεί μόνιμα, αλλά τι τα θες γεννήθηκε στη Αθήνα! Είναι κορίτσι από σπίτι, με γαλλικά, πιάνο, μπαλέτο και χωρίς τζάκι! Λατρεύει την οικογένεια της, τους φίλους της, τη μουσική, τις ταινίες και τη μόδα! Ένα από τα πράγματα που κάνει κάθε μέρα είναι να γράφει και για αυτό είπε να γίνει δημοσιογράφος και να δικαιολογήσει το τόσο γράψιμο. Ο δρόμος της ζωής την έφερε στο Savoir-Ville.

Be first to comment