Η λιστα του αναγνωστη

Print

Όνομα: Κατρίνα Γιογάκη

Απασχόληση: Καθηγήτρια-Απόφοιτη Ε.Μ.Π

Ενδιαφέροντα: Διακόσμηση (Interior Design)/ Μόδα

Αγαπημένη μουσική: Jazz

Αγαπημένος Συγγραφέας: John Steinbeck

To feel warm: Capes..

Οι κάπες είναι αγαπημένο κομμάτι. Σε ζεσταίνουν και σε κάνουν Chic ταυτόχρονα. (www.massimodutti.com)

To feel cozy: Fairy Lights..  Τι κι αν περάσουν τα Χριστούγεννα, ο χειμώνας θα είναι ακόμη εδώ. Αυτά τα φωτάκια κάνουν το χώρο αυτομάτως τόσο ζεστό! (pic via http://mariannan.costume.fi/?s=lights )

To feel comfy: Sneakers..  Γκρι με χρυσό και NYC. Casual, chic και love of a lifetime, Νέα Υόρκη. ~Golden Goose, τα αγαπημένα μου~

To feel fun: Headphones.. Αν και στην αρχή δεν μου άρεσαν πολύ, μου θύμιζαν κάποια που είχε παλιότερα  ο μπαμπάς μου, τα ακουστικά αυτά είναι  από τα statement κομμάτια, που σου ανεβάζουν την διάθεση! (eu.wearefrends.com/women/collection/)

To feel healthy: Μετά τις γιορτές όλοι το έχουμε ανάγκη. Όχι υπερβολές. Φυσικοί homemade χυμοί, εποχιακές σαλάτες και λίγο περπάτημα..

To feel beautiful: Δεν συνηθίζω να βάφομαι, αλλά ρούζ θέλω. Μου αρέσει η ροδοκόκκινη “βουνίσια” όψη τον χειμώνα. (www.narscosmetics.eu)

To feel trendy: Το βιβλίο “IT” του πιο πετυχημένου it girl, της Alexa Chung.

To feel organized: Ένα γραφείο με γούνινη λεπτομέρεια στην καρέκλα! Να διαβάζω τις Κυριακάτικες εφημερίδες μου και να ανακαλύπτω όμορφα πράγματα στο Savoir Ville. (pic via pinterest)


Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment