Η λιστα του αναγνωστη

Print

Όνομα: Κατρίνα Γιογάκη

Απασχόληση: Καθηγήτρια-Απόφοιτη Ε.Μ.Π

Ενδιαφέροντα: Διακόσμηση (Interior Design)/ Μόδα

Αγαπημένη μουσική: Jazz

Αγαπημένος Συγγραφέας: John Steinbeck

To feel warm: Capes..

Οι κάπες είναι αγαπημένο κομμάτι. Σε ζεσταίνουν και σε κάνουν Chic ταυτόχρονα. (www.massimodutti.com)

To feel cozy: Fairy Lights..  Τι κι αν περάσουν τα Χριστούγεννα, ο χειμώνας θα είναι ακόμη εδώ. Αυτά τα φωτάκια κάνουν το χώρο αυτομάτως τόσο ζεστό! (pic via http://mariannan.costume.fi/?s=lights )

To feel comfy: Sneakers..  Γκρι με χρυσό και NYC. Casual, chic και love of a lifetime, Νέα Υόρκη. ~Golden Goose, τα αγαπημένα μου~

To feel fun: Headphones.. Αν και στην αρχή δεν μου άρεσαν πολύ, μου θύμιζαν κάποια που είχε παλιότερα  ο μπαμπάς μου, τα ακουστικά αυτά είναι  από τα statement κομμάτια, που σου ανεβάζουν την διάθεση! (eu.wearefrends.com/women/collection/)

To feel healthy: Μετά τις γιορτές όλοι το έχουμε ανάγκη. Όχι υπερβολές. Φυσικοί homemade χυμοί, εποχιακές σαλάτες και λίγο περπάτημα..

To feel beautiful: Δεν συνηθίζω να βάφομαι, αλλά ρούζ θέλω. Μου αρέσει η ροδοκόκκινη “βουνίσια” όψη τον χειμώνα. (www.narscosmetics.eu)

To feel trendy: Το βιβλίο “IT” του πιο πετυχημένου it girl, της Alexa Chung.

To feel organized: Ένα γραφείο με γούνινη λεπτομέρεια στην καρέκλα! Να διαβάζω τις Κυριακάτικες εφημερίδες μου και να ανακαλύπτω όμορφα πράγματα στο Savoir Ville. (pic via pinterest)


0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *