Πως να αποθηκευσεις σωστα τα παπουτσια σου

shoesinboxes

Είναι τα πολύτιμα σου. Τα αγοράζεις ακριβά και θέλεις να τα προσέχεις. Λογικό. Βιάζεσαι να τα βγάλεις από το κουτί τους, όμως μήπως το κουτί τους είναι ο σωστός τρόπος για να τα αποθηκεύσεις; Μήπως τα καταστήματα παπουτσιών ξέρουν καλύτερα; Τελικά η απάντηση είναι κάπου στη μέση και έχει να κάνει με το πόσο συχνά τα φοράς.

Εαν τα παπούτσια τα φοράς συχνά έως καθημερινά τότε αφενός δεν υπάρχει λόγος αποθήκευσης, αφετέρου πρέπει να τα αφήνεις  να αερίζονται. Μια παπουτσοθήκη ή στην είσοδο που αερίζεται καλά είναι η καλύτερη λύση.

Εαν τα παπούτσια τα φοράς σε ειδικές περιπτώσεις ή όχι πολύ συχνά τότε το κουτί τους είναι η πιο σωστή επιλογή αποθήκευσης. Το κουτί θα προστατεύσει το υλικό τους από την σκόνη και τις διάφορες θερμοκρασίες. Για την περίπτωση που θα τα αποθηκεύσεις πολύ περισσότερο από ένα τρίμηνο τότε χρησιμοποίησε το χαρτί που υπάρχει μέσα στο αρχικό κουτί.

Η Χλόη γεννήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας, σπούδασε Journalism and Digital Media στο NYU και θα σπουδάζει για πάντα. Αγαπάει τα ταξίδια, τις καρύδες και την πίτσα με τρούφα. Θα ήθελε να μπορούσε να κάνει surf στο ενυδρείο της και ταχυδακτυλουργικά στο Coachella. Αλλά δεν. Έτσι, αποφάσισε να γράφει στο Savoir Ville που είναι το ίδιο φαντασμαγορικό.

Be first to comment