Ψωμακι γεμιστο στο φουρνο

SVpost_140103_a

Ζεστό, τραγανό και γεμισμένο με τα αγαπημένα σας υλικά, αυτό το ψωμάκι είναι μια εύκολη λύση για ένα γρήγορο πρωινό, σνακ ή βραδινό. Είναι, επίσης, ένας πρωτότυπος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα των φαγητών των γιορτών ως γέμιση.

SVpost_140103_b

SVpost_140103_c

Διαλέξτε ψωμάκια για σάντουιτς, κόψτε το πάνω μέρος, αδειάστε την ψίχα και γεμίστε το με ότι υλικό σας αρέσει και έχετε στο ψυγείο. Εγώ χρησιμοποίησα πατέ ελιάς, πιπεριές και διάφορα τυριά και αλλαντικά που είχαν ξεμείνει στο ψυγείο μου. Ψήστε το σε ένα ταψάκι στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη μπαγκέτα και να την κόψετε μόλις ψηθεί σε φέτες, αν θέλετε να σερβίρετε πολλά άτομα.

SVpost_140103_d

Η Μαρία είναι αρχιτέκτονας. Μεγάλωσε, σπούδασε και μένει στη Θεσσαλονίκη. Προτιμά το λευκό και τα φυσικά υλικά στο χώρο της, αλλά και στους χώρους που σχεδιάζει. Αγαπά το υγιεινό φαγητό και ειδικά το πρωινό! Και τη σοκολάτα, εννοείται! Αν δεν βρίσκεται στο γραφείο, στην κουζίνα ή αν δε φωτογραφίζει τα πρωινά της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, τότε σίγουρα κινείται μεταξύ τραμπάλας και τσουλήθρας πίσω από ένα αεικίνητο εναμισάχρονο. Στη στήλη Food | Recipes κάθε εβδομάδα θα δείτε συνταγές για εύκολα, ελαφριά πιάτα και tips για την κουζίνα σας.

Be first to comment