Προτασεις για το ΠΠΣΚ στην Αθηνα*

d13ftumblr_inline_my67o4igd01reygjb

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Ακόμη μια Πέμπτη που δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Τουλάχιστον μερικοί θα φύγουν για το σαββατοκύριακο. Άλλοι όχι. Αυτοί που θα μείνουν πίσω, ας διαβάσουν το παρακάτω.

Αν θέλεις live: Την Πέμπτη 23/03, οι Vanilla The Band Live στο Faust. Την Πρασκευή έχει live ο Nomik για να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο και Παρασκευή 24/03 και το Σάββατο 25/03 ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα βρίσκεται στο Κύτταρο. Στο Gagarin 205 θα βρίσκονται οι Aντίποινα & Social Waste, ο Monsieur Minimal στο six dogs, Το Schoolwave συναντάει την παράδοση και ο Τόνις Σφήνος θα βρίσκεται στο SHAKE. Την Κυριακή 26/03 δε, στο Ρομάντσο θα παίζουν οι Playground Theory & Magenta Flaws.

 Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή 24/03 ένα Akomma πάρτυ θα γίνει στο Booze UPstairs, το Επιτόκιο κλείνει τα 30 και το Loukoumi Bar κάνει Jump , Jive & Shout * Rock ‘n’ Roll & Swing Party. Το Σάββατο 25/03 οι BananaBoys Go Traditional! at Booze.

 Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Κυριακή 26/03 έχει Brunch στο Βυσσινόκηπο!

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.

Εγκλωβισμένο στα νότια προάστια, ζει ένα μεγάλο παιδί του κέντρου. Έχει σπουδάσει την αγορά (marketing, δηλαδή) και τα hashtag της ζωής της είναι #PaliTrwei και #PaliPinei. Αυτό που δε θα σου παραδεχτεί ποτέ είναι πως στο αμάξι ακούει κρυφά ελληνικά. Δώσε της τρούφα και πάρε της την ψυχή. Άντε, κι ένα gin tonic. Η καλύτερη συμβουλή που θα σου δώσει είναι 'Be you, but cooler'.

Be first to comment