Οσα χρειαζεται να ξερεις για τη Sofia Boutella

Περιοδεύοντας με την Μαντόνα και ως κύριο πρόσωπο της καμπάνιας της Nike η Sofia Boutella έχει ήδη επιδείξει μια τρανή καριέρα ως χιπ χοπ χορεύτρια. Η πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός έγινε στη περιπέτεια Kingsman: The secret service στο πλευρό του Samuel L Jackson. Αυτό το μήνα θα τη δούμε μαζί με την Zoe Saldana σε έναν απο τους ποιο σημαντικούς ρόλους στο Star Trek Beyond.

star-trek-beyond-movie-sofia-boutella

Όλα όσα δεν ήξερες για τη Sofia Boutella:

  • Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Γαλλίας. Αρχικά η Sofia μετακόμισε στη Γαλλία απο την Αλγερία σε ηλικία 10 ετών όταν ξεκίνησε να προπονείται και επιλέχτηκε στην Εθνική ομάδα στα 18 της.
  • Συμμετέχει στο cast της ταινίας The Mummy ενσαρκώνοντας την αρχαία βασίλισσα που επανέρχεται απο το θάνατο στη ζωή. Μαζί της θα παίζει ο Tom Cruise.
  • Ο χαρακτήρας της στο Kingsman στην πραγματικότητα ήταν άντρας. Για τις ανάγκες του ρόλου έμαθε Tae Kwo Do και Thai Boxing.
  • Είναι σχεδόν αγνώριστη στο Star Trek Beyond. Χρειαζόταν αρκετές ώρες στο make-up ώστε να αποκτήσει τα χακί-λευκά μαλλιά και τα στοιχεία στο δέρμα που θα την μετέτρεπαν σε Jaylah.
  • Έχει χορέψει στα video clips της Rihanna του Usher του Michael Jackson και του Chris Brown.

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment