Τι εμαθα τον Οκτωβριο

Κολάζ126

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ανάμεσα στο ότι πρέπει να κόψω τις πολλές τηγανητές πατάτες και το ότι η ζύμη της πίτσας θέλει και μια κουταλιά μέλι, μέσα από  το μεροκάματο έμαθα τα εξής:

1. Τα κορίτσια της μόδας μου εξήγησαν πόσο “κουλ” δόση στυλ είναι το δερμάτινο top, αν το φορέσεις σωστά (http://www.savoirville.gr/winters-musts-the-leather-top/)

2. Η Μαίρη Ρετσίνα, μοίρασε σοφία με το “Υπάρχει η περίοδος που έχεις την ασφάλεια σου και η στιγμή που πρέπει, αν θες να εξελιχθείς, να πάρεις ένα ρίσκο. Το ρίσκο για είναι αυτό το ενδιάμεσο κενό.” (http://www.savoirville.gr/mary-and-the-arcobat/)

3. Πόσο προσεγμένα είναι τα καφέ της Πράγας και πόσο ατμοσφαιρικό είναι το Café Louvre. (http://www.savoirville.gr/cafe-restaurants-prague/)

4. Τον τρόπο να φτιάξεις ένα κιλό πραλίνας μόνος σου. Η Μαρία Πρασσά μου χάρισε ένα κιλό παραπάνω και κάτι. (http://www.savoirville.gr/spitiki-pralina-fountoukiou/)

5. Πως να πεις την ατάκα “θα έρθεις σπίτι μου να σου δείξω τη συλλογή μου από φθινοπωρινές ταινίες;” (http://www.savoirville.gr/10-movies-of-autumn/)

6. 15 τρόπους να αποφύγεις να πληγωθείς. 15 τρόπους που δεν πρόκειται να υιοθετήσεις ποτέ. Και έτσι πάντα θα έχεις 15 τρόπους να αποτυγχάνεις με σιγουριά. (http://www.savoirville.gr/delivery-boy-ta-oxi-stis-sxeseis/)

Καλό Μήνα!

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment