Τι ειδαμε στην εβδομαδα μοδας της Νεας Υορκης

Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη τις τελευταίες μέρες! Γεμάτη από shows σχεδιαστών, κόσμο με style, συζητήσεις για ρούχα,  χαμόγελα και smartphones! Η εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η πόλη γέμισε μοντέλα, fashion editors, bloggers, buyers και ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδα και εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα ανδρικά look που είδαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Tα sneakers και ιδιαίτερα τα Stan Smith είναι παντού, υποδεικνύοντας πως για άλλη μια σεζόν το βασικό motto είναι το comfort!

 sneakers[1]

O αγαπημένος μου Nick Wooster δεν θα μπορούσε να λείπει από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης όπως και είναι αδύνατον να μην τον προσέξεις!

 nickwooster[1]

Τα σακάκια αποκτούν σταθερή θέση στην ανδρική ντουλάπα με ξεχωριστά print αλλά και σε ιδιαίτερες γραμμές. Ξεχώρισαν τα σταυρωτά που είναι απαραίτητα για τη νέα σεζόν!

 sakakia[1]

Ο Justin O’Shea για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα στυλ και απλότητας.

 justinoshea[1]

Image source: shareight.com

Όταν ρωτήσαμε τη Βίκυ ποια είναι η γνώμη της για το φαινόμενο της διαρκούς αυξανόμενης πειρατείας στις ακτές της Αφρικής, μας κοίταξε με μάτια απορημένα. Όταν όμως τη ρωτήσαμε για τη σημασία του LDB στη ντουλάπα μας τότε δεν σταμάτησε να μιλάει! Η Βίκυ έκανε τις βόλτες της στη Θεσσαλονίκη όταν αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στα αθλητικά (ω ναι!) αποφάσισε πως έπρεπε να ζήσει στο Λονδίνο και έφυγε για σπουδές! Η μοίρα την έφερε πίσω στην Αθήνα όπου εργάζεται στο Digital Marketing. Λατρεύει να γράφει, να αναλύει και να ψάχνει για τη μόδα! Επίσης λατρεύει το μαύρο, τις ρίγες, τους φιόγκους και τα κατακόκκινα κραγιόν. Α! και να γελάει!

Be first to comment