Monochromatic dressing

monochromatic-dressing-5

Ένας εύκολος τρόπος για να επιλέξεις το outfit σου είναι να συνδυάσεις ρούχα διαφορετικών αποχρώσεων του ίδιου χρώματος. Σε βγάζει από τη σκέψη αν το ένα κομμάτι ταιριάζει με το άλλο και σίγουρα σου εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

monochromatic-dressing-6

monochromatic-dressing-4

monochromatic-dressing-7

Το monochromatic dressing, λοιπόν, αποτελεί ένα από τα fashion trends της σεζόν. Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο όμως δεν είναι και τόσο. Όταν μιλάμε για monochromatic dressing δεν εννοούμε το total black look ή μάλλον εννοούμε και το total black look αλλά κυρίως τα υπόλοιπα χρώματα της ίριδας! Επίλεξε ένα χρώμα το οποίο ξέρεις ότι σου ταιριάζει. Μην κάνεις απόπειρες με χρώματα τα οποία δεν εμπιστεύεσαι και πέσεις στην παγίδα να επιλέξεις ένα χρώμα που δε σου ταιριάζει και τόσο πολύ.

monochromatic-dressing-10

Tip: Συνδύασε κατά προτίμηση ρούχα στην ίδια απόχρωση με το παλτό σου και παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

monochromatic-dressing-3

monochromatic-dressing-1

Οικονομολόγος, με στόχο να συνδυάσω τα οικονομικά με σπουδές στο fashion management. Γράφω άρθρα ως χόμπι. Επιπλέον κατασκευάζω κοσμήματα, μου αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες και λατρεύω τα ταξίδια! Αγαπημένος προορισμός… Δύσκολα να διαλέξω γιατί είμαι αναποφάσιστη… Λατρεύω το φαγητό και τα γλυκά, τις βόλτες στη θάλασσα και τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια στο χωριό μου. Η αγαπημένη μου εποχή είναι η άνοιξη. Το αγαπημένο μου moto είναι μία έκφραση του Zidane που διάβασα σ’ ένα γαλλικό άρθρο: Το σημαντικό είναι να έχεις ένα πάθος στη ζωή! Οτιδήποτε σε κάνει ευτυχισμένο!

Be first to comment