Ηρθε και μας σηκωσε το ΚΥΜΑ

Αεράκι, κυματάκι και παιδιά με σανίδες. Όλοι βρίσκονται στην άμμο και περιμένουν το μεγάλο κύμα. Μπορεί το συγκεκριμένο σκηνικό να θυμίζει Καλιφορνέζικο τοπίο, όμως δεν απέχει και πολύ από την ελληνική πραγματικότητα. Ναι, εκεί έξω υπάρχουν Έλληνες που σερφάρουν. Όχι μόνο στο ίντερνετ αλλά και στη θάλασσα. Τώρα μάλιστα που άνοιξε και το πρώτο ελληνικό surf shop, ποιος μας πιάνει.

Το ΚΥΜΑ είναι ένα ελληνικό e-shop που προμηθεύει τους επίδοξους surfers με τα κατάλληλα εφόδια για να δαμάσουν τα κύματα. Σανίδες, ρούχα, αξεσουάρ, όλα παράγονται στην Ελλάδα.

φωτογραφία 4 (2)

«Μόνο το 10% των προϊόντων μας είναι εισαγόμενο και αυτό επειδή δεν υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες πρώτες ύλες. Την επόμενη σεζόν όμως θα παράγονται όλα εδώ.», μας είπαν τα πρόσωπα πίσω από το brand. Πρόσωπα με όραμα, πάθος, έμπνευση.

φωτογραφία 1

φωτογραφία 3 (1)

φωτογραφία 4

φωτογραφία 1 (1)

Η αγάπη τους για το surf ήταν αυτή που τους παρακίνησε να ανοίξουν την επιχείρηση. Το συγκεκριμένο σπορ κρύβει ένα ολόκληρο lifestyle από πίσω και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα.

φωτογραφία 4 (1)

Εάν μάλιστα ψάξει κανείς τις απαρχές του surfing θα δει ότι είναι ένα αρχαίο άθλημα προερχόμενο από την Πολυνησία. Μπορεί η Δύση να το ανακάλυψε το 1967, όμως στην Ταϊτή οι άνδρες δάμαζαν τα κύματα για να αποδείξουν τη ρώμη τους. Σήμερα βέβαια δεν αποτελεί μόνο ανδρικό προνόμιο, ούτε επίδειξη τεστοστερόνης. Είναι ένα άθλημα γι’ αυτούς που αγαπούν το νερό και ονειρεύονται μια μποέμικη ζωή σε μια καλύβα πάνω στην άμμο.

φωτογραφία 2

Τα προϊόντα του ΚΥΜΑ θα τα βρείτε:

www.kymasurf.gr

www.s-exhouse.gr

Fifty fifty skate shop, Πάτρα

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/kymasurf.gr

 

Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, να ακούω τις συζητήσεις των περαστικών και να σκαλίζω πράγματα που δεν έπρεπε να σκαλίζω. Κι αν τότε ήθελα να γίνω ντέντεκτιβ, τελικά έγινα δημοσιογράφος. Αγαπώ τα ταξίδια, τις παραστατικές τέχνες, το σχέδιο και τη μόδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όμως θεωρώ τη Βουδαπέστη, την πόλη όπου έζησα για ένα μικρό διάστημα, κάτι σαν δεύτερο σπίτι μου. Και τέλος, σαν παιδί Παντείου κι εγώ, ταυτίζομαι με τη φράση «πρώτα σου φεύγει το χούι και μετά η Πάντειος».

Be first to comment