Συνεντευξη Pinelopi Apostolelis

Ένα κανονικό κορίτσι είναι star στο Instagram

H Pinelopi Apostolelis επιβεβαιώνει με τον τρόπο της ότι η ευγένεια είναι το πιο δυνατό όπλο

 

Είναι η Πηνελόπη, συστήνεται ως Social Influencer/Brand Ambassador και αυτό σημαίνει οτι συνεργάζεται με εταιρίες/καταστήματα/brands με σκοπό να αναδείξουν προϊόντα/υπηρεσίες μέσω του Instagram λογαριασμού της. Ζει και εργάζεται στη Λέσβο, έχει σπουδάσει Graphic Design και έχει ζήσει στη Θεσσαλονίκη και την Αυστραλία (από όπου κατάγεται ο πατέρας της).

Μετά από την συζήτηση που είχαμε το δικό μου συμπέρασμα είναι πως μπορείς να είσαι ένα κανονικό κορίτσι και αυτό να είναι φανταστικό. Η Πηνελόπη με τους χιλιάδες followers απαντά αμέσως στα μηνύματα, είναι ευγενική και υπομονετική. Στη οργάνωση αυτής της συνέντευξης ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της ήταν μια μικρή ευχάριστη έκπληξη. Ένα όμορφο και ευγενικό κορίτσι με υπέροχη αισθητική.

Mε 100+ χιλιάδες followers στο Instagram η Πηνελόπη αποδεικνύει τελικά ότι δε χρειάζεται να είσαι διάσημος για να ασκείς επιρροή και πως ευτυχώς η ομορφιά και η καλή αισθητική εκτιμούνται όποιος κι αν είσαι όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Τα απαραίτητα που πρέπει να ξέρεις για την Πηνελόπη πριν την γνωρίσεις περισσότερο είναι ότι αγαπάει τους σκύλους, είναι Σκορπιός, δεν έχει αδέρφια, δεν καπνίζει, δεν πίνει καφέ και το αγαπημένο της χρώμα είναι το γκρι.

https://www.instagram.com/p/BZi5MnSBQMZ/?taken-by=pinelopi_ap

Πως ξεκίνησε όλο αυτό με σένα; 

Ξεκίνησα με τα προϊόντα μιας φίλης μου η οποία ήθελε να τα δημοσιεύσω στο προφίλ μου. Είδαμε οτι είχε μεγάλη επιτυχία και πωλήσεις. Έπειτα η μια εταιρία/κατάστημα είδε την άλλη και έκλεισα κι άλλες συνεργασίες. Δεν είναι κάτι που το ήθελα, δηλαδή κάτι που το είχα ως στόχο στη ζωή μου, μου “έτυχε” θα έλεγα λόγω του αριθμού ακόλουθων που είχα και αγάπη μου για την φωτογραφία και την αισθητική γενικότερα. Οι εταιρείες με πλησιάζουν και μου προτείνουν συνεργασίες γιατί τους ενδιαφέρει το στυλ το δικό μου ή και το στυλ των φωτογραφιών που δημοσιεύω. Επίσης η γραφιστική με έχει βοηθήσει πολύ στο να μπορώ να δημιουργώ υλικό και φωτογραφίες λόγω της αισθητικής και της αίσθησης του “χώρου”.

https://www.instagram.com/p/BZvser4hSAU/?taken-by=pinelopi_ap

Τι απολαμβάνεις περισσότερο σε αυτό που κάνεις;

Απολαμβάνω περισσότερο το γεγονός οτι λαμβάνω προϊόντα πολλές φορές πρώτη, χωρίς δηλαδή να έχουν δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες ακόμη ή να διατίθενται προς πώληση. Απολαμβάνω που μπορώ και βρίσκω τρόπο να εκφραστώ μέσω των φωτογραφιών μου και προσπαθώ να βγάλω όσο περισσότερο γίνεται τον πραγματικό μου εαυτό και το δικό μου στιλ μέσω αυτών.

Απολαμβάνω που μπορώ τις περισσότερες φορές να ορίζω το δικό μου ωράριο εργασίας, συνήθως ξυπνάω 9:00 κάνω πρωινό, απαντάω σε e-mail, τηλέφωνα, και προγραμματίζω την ημέρα/εβδομάδα/μήνα. Έπειτα γύρω στις 16:00 βγαίνω για φωτογραφίσεις και επιστρέφω το βράδυ 20:00-21:00 για την επεξεργασία τους και τις τελικές αλλαγές πριν την παράδοση τους και πριν δημοσιευτούν. Απολαμβάνω επίσης να ακούω και να διαβάζω και να απαντάω στα όμορφα μηνύματα των follower των οποίων ευχαριστώ πολύ που με στήριξαν και με στηρίζουν μέχρι τώρα.

Ποια ήταν μέχρι σήμερα η πιο ευχάριστη στιγμή σου και η πιο άβολη όσον αφορά στη δουλειά;

​Ευχάριστες στιγμές υπάρχουν πάρα πολλές όπως και επίσης άβολες. Μια πολύ ευχάριστη στιγμή και ταυτόχρονα άβολη που θυμάμαι είναι σε ένα ταξίδι μου, η πρώτη φορά που συνάντησα μια γλυκύτατη κοπέλα η οποία με πλησίασε και μου είπε πως είναι follower μου και μου ζήτησε να βγούμε μαζί φωτογραφία και μιλήσαμε αρκετά. Το άβολο στοιχείο ήταν ότι είμαι ντροπαλή και ένιωσα αμηχανία.

Η καλή εμφάνιση παίζει ρόλο στο να ασκεί κάποιος επιρροή στους άλλους;

​Πιστεύω δεν παίζει ρόλο μόνο η καλή εμφάνιση όσο και ο καλός χαρακτήρας και η επικοινωνία. ​’Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ενδιαφέρονται και τις δικές του προτιμήσεις και απόψεις.​ Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους, είναι φυσιολογικό και αποδεκτό. Υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες και άντρες και στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό που έχουν πετύχει στον χώρο του Social Influencing κυρίως με τον καλό χαρακτήρα και την επικοινωνία που έχουν αναπτύξει με τους ακόλουθους τους.

https://www.instagram.com/p/BaEbgOnBgp4/?taken-by=pinelopi_ap

Να περιμένουμε ένα blog ή ένα site απο σένα;

Δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής διότι δεν έχω βρει τον χρόνο και την έμπνευση για κάτι τέτοιο, πιστεύω όμως πως θα γίνει στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/BaYvcath2Ps/?taken-by=pinelopi_ap

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *