Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν το happy hour μετά το γραφείο, στο διπλανό μπαρ.

Αυτό σκέφτηκαν και στην Νέα Υόρκη – την Μέκκα της πολύ δουλειάς και του happy hour – και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι παρακάτω πολύ γευστικές και άκρως πρωτότυπες ιδέες που θα θέλαμε πολύ κι εμείς να δοκιμάσουμε!

  1. Tipsy Scoop, East Harlem, New York.

Δεν φοράνε όλοι οι Σούπερ Ήρωες κάπα… μερικοί φτιάχνουν παγωτό με αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Έτσι και η Melissa Tavss, το μυαλό πίσω από το γλυκό κατάστημα, άρχισε να πειραματίζεται με την ιδέα του παγωτού με αλκοόλ ένα βράδυ γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά της ως publicist για μάρκες αλκοολούχων ποτών. Τελικά, κατοχύρωσε τη συνταγή και την ιδέα της, και η Tipsy Scoop ξεκίνησε ως εταιρεία catering και χονδρεμπόριο λιανικής το 2014 από το East Harlem της Νέας Υόρκης. Λόγω της δημοτικότητάς του μαγαζιού, η Tavvs τελικά αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να ανοίξει κι ένα κατάστημα που να σερβίρει τα αλκοολούχα αυτά, δροσιστικά παγωτά.

Στο μενού θα βρεις παγωτά εμπνευσμένα από μερικά από τα αγαπημένα σου κοκτέιλ, όπως το  Strawberry Sangria Sorbet, Mango Margarita, Red Velvet Martini, ή την Tequila Mexican “Hot” Chocolate.

Το καλύτερο με το Tipsy Scoop παγωτό είναι ότι δεν έχει μόνο γεύση σαν το κοκτέιλ ή το αγαπημένο σου ποτό, αλλά όλες οι γεύσεις περιέχουν λίγο κάτω από το 5% αλκοόλ (σκέψου: μια ελαφριά μπύρα). Δεδομένου ότι το παγωτό περιέχει πραγματικά αλκοόλ, πρέπει να είσαι πάνω από 21 για να το αγοράσεις, αν και το μενού προσφέρει επίσης και μη αλκοολούχες επιλογές.

21432834_1432657320123492_2151091888498587329_n

  1. Smitten Ice Cream, California

Είναι γεγονός το αλκοολούχο Rosé Ice Cream υπάρχει και μπορείτε να το αγοράσετε με το κιλό! Περιέχει 3.5% αλκοόλ και είναι ο τέλειος συνοδός για ένα διασκεδαστικό girls night in!

Το ροζέ κρασί του Scribe Winery, το  Una Lou Rosé είναι φτιαγμένο από pinot noir σταφύλια και έχει νότες γεύσης γκρέιπφρουτ και φράουλες. Το φαντάζεστε στο παγωτό σας; Ακούγεται τόσο καλό!

20479945_10155633159254468_6907589190332042765_n

  1. The Doughnut Project, New York, New York

Οι άνθρωποι πίσω από το κατάστημα The Donut Project έχουν ξεκινήσει ένα μενού με ντόνατς εμπνευσμένα από κοκτέιλ!

Το μενού είναι μέρος της σειράς “Cocktail Series”, ένα πρότζεκτ πέντε εβδομάδων που περιλαμβάνει περιορισμένες εκδοχές «ποτισμένων» ντόνατ και σερβίρονται ΜΟΝΟ κάθε Παρασκευή έως Κυριακή. Τα ντόνατς, τα οποία παρασκευάζονται με αλκοόλ, εμπνέονται από τα μπαρ της Νέας Υόρκης και μοιάζουν γευστικά με τα κοκτέιλ από τα οποία έχουν πάρει το όνομα τους, αλλα σε μορφή ντόνατς.

«Σε κάθε ντόνατ υπάρχει αρκετό ποτό για να το δοκιμάσετε, αλλά όχι τόσο ώστε να σας ενοχλήσει», δήλωσε ο συνιδιοκτήτης Leslie Polizzotto στο Thrillist.

20768274_1387353341372152_829410629710445679_n

Και τώρα ας γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητα μας που δυστυχώς περιέχει τις μη αλκοολούχες εκδοχές των παραπάνω εδεσμάτων και ας βρούμε τις δικές μας happy hours.