cravings vs savings

CRAVINGS VS SAVINGS

Αγαπάμε τα statement necklaces και θέλουμε διαρκώς να βρίσκουμε λόγους να τα φοράμε! Και ιδιαίτερα εκείνα που λάμπουν και μας χαρίζουν extra points of glamour.

Αυτή τη φορά διάλεξα να ξεχωρίσω statement necklaces με κρυστάλους που είναι chunky και έχουν ιδιαίτερα ρομαντικό χαρακτήρα και vintage αισθητική.

Κόλλησα πραγματικά με το Shourouk κολιέ με λουλούδια που σίγουρα μπορεί να μεταμορφώσει κάθε ρούχο. Αν πάλι θέλετε να επενδύσετε στο trend αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά υπάρχει το υπέροχο flower necklace που θα βρείτε στα αγαπημένα μας Zara. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως μπορείτε να φορέσετε ένα crystal necklace καθ όλη τη διάρκεια τη μέρας προτείνω να το δοκιμάσετε με ένα τζιν πουκάμισο είτε με ένα απλό t shirt. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Βίκυ Πούλιου

Όταν ρωτήσαμε τη Βίκυ ποια είναι η γνώμη της για το φαινόμενο της διαρκούς αυξανόμενης πειρατείας στις ακτές της Αφρικής, μας κοίταξε με μάτια απορημένα. Όταν όμως τη ρωτήσαμε για τη σημασία του LDB στη ντουλάπα μας τότε δεν σταμάτησε να μιλάει! Η Βίκυ έκανε τις βόλτες της στη Θεσσαλονίκη όταν αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στα αθλητικά (ω ναι!) αποφάσισε πως έπρεπε να ζήσει στο Λονδίνο και έφυγε για σπουδές! Η μοίρα την έφερε πίσω στην Αθήνα όπου εργάζεται στο Digital Marketing. Λατρεύει να γράφει, να αναλύει και να ψάχνει για τη μόδα! Επίσης λατρεύει το μαύρο, τις ρίγες, τους φιόγκους και τα κατακόκκινα κραγιόν. Α! και να γελάει!

Be first to comment