Γνωρισε τα μαντηλια Codello

1454262_10151897759944086_62071340_n

To 1920, o Ιταλός Rinaldo Codello πήγε από την Ιταλία στο Μόναχο με μόνες του αποσκευές την αγάπη και το πάθος για τη μόδα. Με όχημα τις εικόνες και τις μνήμες των ταξιδιών του, συνδύασε τη φαντασία με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και δημιούργησε μια σειρά από ιδιαίτερα μαντήλια με την υπογραφή του ονόματός του. CODELLO.

Κλασσικά μοτίβα “πειράζονται” με αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων, πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Από το 1920 έως και σήμερα, πάνω σε κάθε CODELLO “γράφεται” και μια διαφορετική ιστορία αγάπης για το στυλ! Τα καταστήματα LOVE BOUTIQUE διαδίδουν αυτές τις ιστορίες και χαρίζουν σε 2 τυχερές αυτά τα μαντήλια CODELLO!

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Basic’s sense (http://basicsense.gr/) Τα μαντήλια τα βρίσκετε στα καταστήματα Love Boutique & Lollipops και σε συνεργαζόμενα καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Και τώρα δώρο!

Δύο τυχερές θα κερδίσουν από ένα μαντίλι Codello.

Για την συμμετοχή σου κάνε like εδώ και εδώ και άφησε μας τα στοιχεία συμμετοχής σου στην φόρμα συμμετοχής έσως την Δευτέρα 25/11 στις 12.00 το μεσημέρι

Όνομα

Email

Θέμα

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

6 Comments

 • Reply November 21, 2013

  Katerinaki

  I think that they are beutiful! I think that I want one! 😉

 • Reply November 22, 2013

  Katrina G.

  Love them! Love the blog in general. Don’t own a facebook account so can’t like, but I follow you on twitter. Monday, is my nameday, so a scarf would be an amazing gift!

  Katrina

 • Reply November 22, 2013

  Ελένη Ο....

  Είναι όντως πανέμορφα…μπράβο σε αυτούς που είχαν την ιδέα να τα κατασκευάσουν

 • Reply November 22, 2013

  DIMITRA

  I want one.. they are so beautifu!!!! :)

 • Reply November 23, 2013

  Christiana Sapriki

  Love them!! They are beatifull!!!

 • Reply December 6, 2013

  Toil rania

  Σας ευχαριστώ πολύ για το μαντήλι που κέρδισα στο διαγωνισμό.Ειναι πανέμορφο! Χίλια ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Leave a Reply