012_1-1024x683 Υλικά 3 κουταλιές νερό ½ κούπα βούτυρο ½ κούπα καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι σόδα διαλυμένη σε μια κουταλιά κρύο νερό ½ κούπα άχνη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια κανέλα 2 κουταλάκια ginger ¼ κουταλάκια αλάτι ζάχαρη για τη διακόσμηση Οδηγίες:  Σ ένα μικρό μπολ ζέστανε τρεις κουταλιές νερό μέχρι πριν βράσει. Πρόσθεσε τη καστανή ζάχαρη και διέλυσε την. Άσε το μπολ στην άκρη να κρυώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτύπησε με το μίξερ το βούτυρο με την άχνη. Πρόσθεσε το χλιαρό μείγμα με τη καστανή ζάχαρη και τη διαλυμένη σόδα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το αλεύρι, τη κανέλα, το ginger και το αλάτι. Σταδιακά πρόσθεσε το μείγμα των στέρεων υλικών στο μείγμα με το βούτυρο και ένωσε τα μέχρι να γίνουν μια ζύμη. Κάνε τη ζύμη σε μια μπάλα, τύλιξε τη με μεμβράνη και βάλε το στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και άπλωσε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί. Στρώσε τη ζύμη σε λεπτό στρώμα και με cutters φτιάξε τα σχήματα που θες. Άπλωσε τα μπισκότα στο ταψί, πασπάλισε με ζάχαρη και ψήσε για 8-10 λεπτά. Άφησε τα μπισκότα να κρυώσουν πάνω στο ταψί και φύλαξε τα σε αεροστεγές βάζο. 040_1-585x585 Συνταγή από themondaybox.com