Τι γινεται με το Black Charcoal Ice Cream

215-1

Αφού είδαμε τα rainbow bagels, τα unicorn lattes και τα space donuts ας δούμε και το Black Charcoal Ice Cream. H τάση ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, έχει φτάσει στην Αυστραλία και την Ιαπωνία και έχει αποκτήσει και τις δικές της γεύσεις. Το χρώμα παραμένει ίδιο. 

Τι θα χρειαστείς για κάνεις το δικό σου παγωτό στο σπίτι;

2 κούπες κρέμα γάλακτος

1/4 κούπας βρώσιμο ενεργό άνθρακα (θα βρεις σε καταστήματα με προιόντα υγιεινής διατροφής)

500γρ ζαχαρούχο γάλα

1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

1 κουταλιά lemon curd (σε επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία)

1 κουταλάκι βανίλια

Κώνος από waffle

Πώς θα το φτιάξεις μόνος σου;

Σε ένα μεγάλο μεταλικό μπολ, χρησιμοποιώντας ένα mixer σε υψηλή ταχύτητα, ρίχνουμε την κρέμα και το 1/3 περίπου του ενεργού άνθρακα και χτυπάμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, το αφήνουμε να ηρεμήσει.

Σε ένα μικρότερο μπολ, χτυπάμε την κρέμα, το γάλα, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, το lemon curd, την βανίλια και το υπόλοιπο βρώσιμο ενεργό άνθρακα.

Ρίχνουμε το ένα μείγμα μέσα στο άλλο και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Μεταφέρουμε το τελικό μείγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Το βάζουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες τουλάχιστον.

Η Χλόη γεννήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας, σπούδασε Journalism and Digital Media στο NYU και θα σπουδάζει για πάντα. Αγαπάει τα ταξίδια, τις καρύδες και την πίτσα με τρούφα. Θα ήθελε να μπορούσε να κάνει surf στο ενυδρείο της και ταχυδακτυλουργικά στο Coachella. Αλλά δεν. Έτσι, αποφάσισε να γράφει στο Savoir Ville που είναι το ίδιο φαντασμαγορικό.

Be first to comment