Αυτά τα νόστιμα μπισκότα φτιάχνονται εξωφρενικά εύκολα. Χρειάζονται μόνο ένα μικρό ανακάτεμα και λίγη ώρα στο φούρνο.

Υλικά

15γρ ανάλατο βούτυρο

15γρ double cream

75γρ μέλι

35γρ ζάχαρη άχνη

1/2 κ.σ. αλάτι

1 μικρή πρέζα χυμό λεμονιού

20γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

100γρ θρυμματισμένα αμύγδαλα

Προετοιμασία

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώσε το βούτυρο και μετά ρίξε μέσα την κρέμα, το μέλι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τον χυμό λεμόνι (ελάχιστο, αλλιώς το μίγμα δε θα δέσει σωστά και τα μπισκότα θα απλωθούν πολύ στο ψήσιμο) και το αλεύρι και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μετά ρίξε τα αμύγδαλα και ανακάτεψε μέχρι να καλυφθούν.

Άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και σχημάτισε από το μείγμα μπισκότα, χρησιμοποιώντας περίπου 1 κουταλιά της σούπας μείγμα για το κάθε μπισκότο.

Ψήσε τα στους 180 βαθμούς για 7 λεπτά. Μετά βγάλε τα από το φούρνο και άφησε τα να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.

Μπορείς να τα απολαύσεις με τον καφέ ή το τσάι σου το πρωί ή με παγωτό για επιδόρπιο.

Προετοιμασία: 15 λεπτά