Η δικη μας Μαιρη και τα Aussie

unnamed

Το Aussie Shampoo Bar επισκέπτεται όλα τα hot spots της Αθήνας μαζί με το πιο fashionable, must-have προϊόν για τα μαλλιά, το Aussie Miracle Recharge και την Μαίρη!  

Το aussome κορίτσι, η δική μας Μαίρη Ρετσίνα μοιράζεται με τα κορίτσια το καλυτερότερο προϊόν για τα μαλλιά!

Τελευταία εμφάνιση του bar εγινε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και η Μαίρη με τα αγόρια «της» να χαρίζουν στα μαλλιά των κοριτσιών μία ξεχωριστή περιποίηση με τα Miracle Recharge Take the HeatMiracle Recharge Moisture και Miracle Recharge Frizz Remedy Sprays!

Η νέα σειρά Miracle Recharge του Aussie είναι ιδανική σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και προσφέρει λάμψηενυδάτωσηυπέροχο άρωμα και άψογο αποτέλεσμα. Γίνεται απλά και γρήγορα με ένα ψέκασμα (εμείς το αποκαλούμε ψιτ) μεταξύ των λουσιμάτων!

Το Aussie Shampoo Bar είναι το μεταφορικό μέσο του Me&Aussie, του κινήματος αισιοδοξίας, ελευθερίας, και αυθεντικότητας για τα μαλλιά σου, που έρχεται να σε βρει όπου συχνάζεις! Stay Tuned!

Να πέσει το βίντεο παρακαλώ!

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου είναι αρθρογράφος και ιδρύτρια του Savoir Ville. Σπούδασε στην σχολή του ΑΝΤ1 και στο Athens Media Lab δημοσιογραφία και επικοινωνία και συνεχίζει στην σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Αγαπάει τα χρώματα, τα βιβλία και το καλό φαγητό. Απεχθάνεται τα ψάρια, τις περιγραφές σε τρίτο πρόσωπο και τα δυνατά αρώματα.

Be first to comment