Ας γνωρισουμε την οικογενεια Yoleni’s

Θυμάστε εκείνο το μέλι που είχατε αγοράσει από ένα μικρό μελισσοκομείο στην Ίο και είχατε σημειώσει να ξαναδοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα πάτε; Εκείνο το λάδι απίστευτης ποιότητας από την καλαμάτα ή το τυρί με την ξεχωριστή γεύση από εκείνο το μικρό τυροκομείο της Ηπείρου; Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε αυτά τα προϊόντα, χωρίς να ετοιμάσετε βαλίτσες, απλά με ένα κλικ στον υπολογιστή σας.YOLENIS

Οι άνθρωποι πίσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα Yoleni’s έχουν ταξιδέψει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας για να βρουν τους καλύτερους παραγωγούς ελληνικών προϊόντων, με στόχο, όχι μόνο την διανομή τους σε όλα τα σημεία της γης, αλλά και την ανακάλυψη της ιστορίας τους. Στόχος τους, οι επισκέπτες της σελίδας να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν τους μεσογειακούς διατροφικούς -και όχι μόνο- «θησαυρούς» της ελληνικής γης.

Ας τους γνωρίσουμε όμως καλύτερα μέσα από το video που έχουν οι ίδιοι ετοιμάσει:

www.yolenis.com

www.facebook.com/YolenisHellas

Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, να ακούω τις συζητήσεις των περαστικών και να σκαλίζω πράγματα που δεν έπρεπε να σκαλίζω. Κι αν τότε ήθελα να γίνω ντέντεκτιβ, τελικά έγινα δημοσιογράφος. Αγαπώ τα ταξίδια, τις παραστατικές τέχνες, το σχέδιο και τη μόδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όμως θεωρώ τη Βουδαπέστη, την πόλη όπου έζησα για ένα μικρό διάστημα, κάτι σαν δεύτερο σπίτι μου. Και τέλος, σαν παιδί Παντείου κι εγώ, ταυτίζομαι με τη φράση «πρώτα σου φεύγει το χούι και μετά η Πάντειος».

Be first to comment