Τα 13 καλυτερα albums των 90s

Τα 13 καλυτερα albums των 90s

Κατά τη διάρκεια των 90ς η μουσική βιομηχανία ξεκίνησε να πεθαίνει. Περίπου δηλαδή, γιατί από το “Smells Like Teen Spirit,” φτάσαμε στο “Hit Me Baby One More Time”. Και καθώς η anti-pop ηττήθηκε από την pop, αφιερώσαμε λίγο χρόνο στο να θυμηθούμε όλα τα καλά που μας έδωσαν τα μουσικά ακούσματα των 90ς.

Με τη συνέχεια λοιπόν, των 80ς και των U2 και R.E.M. να φτάνουν στο δημιουργικό peak της καριέρας τους, τους Metallica και τους Black Crowes να συνυπάρχουν στο MTV, και τους Nirvana να υπάρχουν και να μην υπάρχουν, μαζέψαμε τα 13 πιο δημοφιλή albums των 90s από τα 100 που μας έδωσε το Rolling Stone.

13. Beastie Boys, “III Communication”

12. Tom Petty, “Wildflowers”

11. Outkast, “Aquemini”

10. Pavement, “Crooked Rain, Crooked Rain”

9. Beck, “Odelay”

8. The Notorious Big “Ready to Die”

7. Nirvana, “In Utero”

6. Pearl Jam, “Ten”

5. Lauryn Hill, “The Miseducation of Lauryn Hill”

4. U2, “Achtung Baby”

3. Radiohead, “Ok Computer”

2. Dr. Dre, “The Chronic”

1.Nirvana, “Nevermind”

Εγκλωβισμένο στα νότια προάστια, ζει ένα μεγάλο παιδί του κέντρου. Tο όνειρο της είναι να κάνει τον γύρο του κόσμου με μια γραφομηχανή, να τρώει χωρίς να παχαίνει και να ξαναζήσει τα 90ς. Το καλοκαίρι ζητά να έρθει ο χειμώνας και τον χειμώνα ζητά το καλοκαίρι. Τελικά, η αγαπημένη της εποχή είναι η άνοιξη, το αγαπημένο της ποτό το gin tonic, το αγαπημένο της φαγητό είναι οτιδήποτε έχει τρούφα και το αγαπημένο της νησί οι Σπέτσες. Δεν ξέρω πως έγιναν όλα αυτά, μα αν την ψάχνεις, θα την βρεις σε κάποιο μπαρ του κέντρου να γελάει συνέχεια.

Be first to comment

Solve : *
7 + 14 =