anna-wintour

Η εδώ και χρόνια διευθύντρια της Vogue είναι γνωστή για την αυστηρότητα αλλά και τον επαγγελματισμό που την διέπει. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που η ταινία ‘Devil wears Prada’ εμπνεύστηκε από την Anna Wintour. Η ίδια ‘ανοίγει’ τα χαρτιά της και σε ενημερώνει για το τί ψάχνει στα άτομα που προσλαμβάνει αλλά και το τί θεωρεί ιδανικό προσόν για ανθρώπους που ασχολούνται με τη μόδα. Δώσε προσοχή γιατί μπορεί να είσαι ο/η επόμενος/η!

1. Πολιτισμό: ‘Πιστεύω ότι πρέπει να βγαίνεις συνέχεια έξω και να ανακαλύπτεις πράγματα- θέατρο, εκθέσεις και λοιπά δρώμενα-‘.

2. Αυτοπεποίθηση: ‘Ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, υποκρίσου ότι είσαι, γιατί έτσι γίνεται ξεκάθαρο και στους υπόλοιπους’.

3. Προσωπική άποψη: ‘Ψάχνω για δυνατούς ανθρώπους. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε ναι σε όλα όσα θα αναφέρω. Θέλω ανθρώπους με αντίλογο, επιχειρήματα και δική τους άποψη’.

4. Προσωπικό στιλ: ‘Δημιούργησε το δικό σου στιλ. Κάντο μοναδικό για τον εαυτό σου αλλά και κατανοητό από τους άλλους’.

113609-anna-wintour

5. Ενέργεια: ‘Μου αρέσουν οι νεαροί βοηθοί γιατί διαθέτουν μπόλικη ενέργεια’.

6. Φιλοδοξία: ‘Μου αρέσει να εξουσιοδοτώ ανθρώπους. Μόνο έτσι αποκτούν αληθινή επίγνωση της ευθύνης’.

7. Να είσαι ‘ανοιχτός’ στα χρώματα: ‘Δεν θα φορούσα ποτέ μαύρο από πάνω μέχρι κάτω’.

8. Να πλασάρεις καλά τον εαυτό σου: ‘ Σήμερα πρέπει να αλληλεπιδράς με κόσμο. Δεν γίνεται να είσαι πολύ δύσκολος ή ντροπαλός ή να μην κοιτάς τους άλλους στο πρόσωπο’.