Το καλοκαιράκι μας αφήνει δειλά δειλά αφού διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί του σε 10 μήνες.

Παρόλο που η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή και τα καλοκαιρινά μας ρούχα δεν έχουν μπει βαθιά στη ντουλάπα, τα μαγαζιά έχουν ήδη τοποθετήσει στα ράφια τους, τη φθινοπωρινή αλλά και τη χειμερινή κολεξιόν τους.

Αν είσαι από αυτές που σκέφτονται ήδη τις φθινοπωρινές τους αγορές αλλά και τις κρύες ημέρες του χειμώνα, τότε τα παρακάτω παλτό θα σε κάνουν ακόμα περισσότερο ανυπόμονη.

#Luxe Vinyl

Τα γυαλιστερά υφάσματα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προηγούμενη σεζόν καθώς εμφανίστηκαν στις πασαρέλες γνωστών οίκων όπως Lanvin και Saint Laurent. Την επερχόμενη σεζόν, συνεχίζουν δυναμικά αφού αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή ενάντια στον απρόβλεπτο καιρό.

1

#Cape coat

Η κάπα επιστρέφει ανανεωμένη και εξίσου βολική, απαλλάσσοντας τα χέρια μας. Προτίμησε κάπες με διαφορετικά στοιχεία διακόσμησης όπως δύο σειρές κουμπιών, ποικιλία χρωμάτων καθώς επίσης και λεπτομέρειες γούνας.

2

#Η κλασσική καπαρντίνα

Το αγαπημένο παλτό του φθινοπώρου για πολλές γυναίκες, η καπαρντίνα, αποτελεί all time classic κομμάτι. Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί χρωμάτων, ωστόσο το κλασσικό μπεζ χρώμα σε βγάζει από την δύσκολη θέση.

3

#Belted coat

Επίλεξε οποιοδήποτε παλτό εσύ θελήσεις και πρόσθεσέ του μία ζώνη σε έντονο χρώμα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στιλ στην εμφάνισή σου, κρατώντας ζεστή και τη μέση σου.

4

#Heritage checks

Πρόκειται για το ανδρόγυνο παλτό της δεκαετίας των ‘80s, καρό και σε γήινους τόνους που αποτελεί μία κομψή προσθήκη στη σύγχρονη ντουλάπα.

5