Το βιντεο της ημερας: First kiss

Every time is the first time!

 

Από το πρωί το συγκεκριμένο βίντεο παίζει παντού, share, like και σχόλια δίνουν και παίρνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Περί τίνος πρόκειται; Η σκηνοθέτης Tatia Pilieva αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο με ζευγάρια αγνώστων ανθρώπων να δίνουν το πρώτο τους φιλί. Δεν γνωρίζονται, δεν ξέρουν καν το όνομα του άλλου και οι αντιδράσεις τους είναι αρκετά αμήχανες. Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που θα τους δοθεί το σήμα να αρχίσουν να φιλιούνται. Μετά από αυτό…ΜΠΑΜ! Την στιγμή που φιλιούνται όλες οι προκαταλήψεις και οι ενδοιασμοί τους εξατμίζονται και ενώνουν τα χείλη τους σαν να το είχαν κάνει για πρώτη φορά καιρό πριν. Μερικοί από αυτούς μάλιστα έχουν τόσο χημεία που θα συνέχιζαν για ώρα ακόμη να φιλιούνται αν δεν έπρεπε να σταματήσουν.

FirstKiss

Που θέλω να καταλήξω ή μάλλον τι είναι αυτό μου μας άγγιξε στο συγκεκριμένο βίντεο; Υποθέτω οι αντιδράσεις των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του πρώτου τους φιλιού και η ταύτισή μας με την αμηχανία τους ακριβώς επειδή επρόκειτο να δώσουν το πρώτο τους φιλί με έναν άγνωστο. Αλλά κάπως έτσι δεν είμαστε όλοι μας όταν ετοιμαζόμαστε να φιλήσουμε για πρώτη φορά κάποιον; Αμηχανία, προσμονή, άγχος και λαχτάρα όλα αυτά μπερδεμένα σε ένα στομάχι δεμένο με κορδέλες, έτοιμο να εκραγεί. Έχουμε μπροστά μας έναν άγνωστο για εμάς μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο οποίος τελικά θα γίνει ο πιο αγαπημένος γνωστός μας.

Καθώς όμως όλα τα αρνητικά συναισθήματα όπως είπαμε, ως δια μαγείας εξατμίζονται μόλις τα χείλη ενωθούν, ας φιλιόμαστε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φόρα.  #Firstkiss

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα όμως δεν μπορώ να κρύψω την μεγάλη μου αγάπη για το χωριό μου, την Σιάτιστα. Έχω φτάσει αισίως στα 20 και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ. Πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα αλλά τελικά με κέρδισε η τέχνη. Αγαπώ το θέατρο για αυτό και συμμετέχω σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Θα με ακούσεις να μιλάω δυνατά και γενικά να μιλάω πολύ, οι φίλοι μου πάντα μου έλεγαν οτι δεν βάζω γλώσσα μέσα για αυτό κι εγώ αποφάσισα να διοχετεύσω την πολυλογία μου στο γράψιμο και την δημιουργικότητα και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που αποφάσισα να ακολουθήσω την δημοσιογραφία. Carpe diem το μότο μου αφού προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισό γεμάτο και όχι μισό άδειο!

Be first to comment